Ecce Homo Digitalis

El 9 de novembre de 2021 l’IEI va encetar un cicle de debats sobre Humanitats Digitals anomenat ‘Ecce Homo Digitalis. Com arribar a ser un humà digital’ amb una xerrada d’en Joan Ramon Veny, de l’Associació d’Humanitats Digitals Catalanes, i Agustí Colomines, director de la Càtedra Josep Termes a la UB.

El cicle ‘Ecce Homo Digitalis. Com arribar a ser un humà digital’ buscarà respondre qüestions com ara si les Humanitats Digitals són el futur de les Humanitats, la relació entre allò que s’investiga i es difon des de les Humanitats a les plataformes digitals amb la societat del segle XXI, com han canviat les Humanitats des de la massiva eclosió de recursos i fonts a Internet, o l’impacte que ha tingut el món audiovisual i lúdic en les noves Humanitats, tot plegat amb el repte d’explorar el futur de les Humanitats Digitals, des de la història dels videojocs fins a la gestió de dades, des de les posthumanitats fins al futur digital.

Visiteu la seva web per a més informació aquí.

Podeu veure la xerrada en aquest vídeo:

No Comments

Post A Comment